Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Erkek bot satın alırken ilk olarak modellerin har tutmasına ve deniz geçirmez olmasına dikkat edilmelidir. Modeller; kaymaz tabana ehil olmalıdır. Intihap aşamasında botun dokumasına ve formuna da özen geçirmek gerekir. Ayak esenlığı için orantılı gestaltya sahip taban tercihi son ayar önemlidir. Taraklı ayaklar kucakin esnek konstrüksiyonya sahip ve enlemesine geniş forma mevla olan erkek botları yeğleme buyurmak doğrudur.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Meccanen.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi hangi renkle uyumludur gibi soruların cevabını vereceğiz. Böylelikle taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi denli zorlanmayacaksınız.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit himmetı ile şekildeki kabilinden kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan doğru şekilde çonay.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Karşılıksız.

Marka, tasarladığı modellerle her stile seslenme paha. Hem spor hem de klasik düşüncemlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete harmoni sağlayan Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif örgüsı ile ayağınızda baskı yaratmadan konforlu bir güneş geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş rakam aralığına ehil markada her insana isabetli gövde seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la müteallik son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO BEDAVA.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Hafif reddetme talebi oluşturduktan sonrasında anlaşemtiaı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin düzenınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

4.7. "Tuzakıcı"nın "Kırmızııcı Üye Profili Sayfası"na erişmek ve "Websitesi" üzerinden bazı meselelemleri gerçekleştirebilmek ciğerin ihtiyaç duyduğu kullanıcı adı ve şifre bilgisi, "Alıcı" tarafından oluşturulmakta olup sözcük konusu bilgilerin emniyetliği ve gizliliği büsbütün "Kırmızııcı"nın sorumluluğundadır. "Tuzakıcı", kendisine ilgilendiren kullanıcı adı ve şifre ile meydana gelen anlayışlemlerin kendisi aracılığıyla gerçekleştirilmiş olduğunu, bu fiillemlerden kaynaklanan sorumluluğunun önceden namına ilişkin olduğunu; bu şekilde gerçekleştirilen iş ve fiillemleri kendisinin gerçekleştirmediği uğrunda rastgele bir def'i ve/veya itiraz gelecek süremeyeceğini ve/yahut bu def'i veya itiraza dayanarak engelümlülüklerini adına getirmekten kaçınmayacağını ikrar, beyan ve taahhüt değer.

Organizatör ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi ferdî verilerinizi dileme etmeye salahiyettar alım yahut kasılmalara ve bunların belirlediği kişilere,

Bilgi sahiplerinin (İlgili kişilerin) klasik topuklu bot zatî verilerine ilgili taleplerini Şirketimize tasarlı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

İadeye elverişli olması çoklukla giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene denli tetik kullandığınızdan emin olun. İadenizi oluşturmak için üye girizgâhi yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp reddetme serlatabilirsiniz.

Report this wiki page